O nama

Osnovna delatnost naše turističke agencije je reprezentovanje i promet proizvoda World of TUI.

Uporedo s tim, TUI ReiseCenter ima tzv. lančani ugovor sa nizom drugih kvalitetnih i proverenih turoperatera iz Nemačke i Austrije i licencom za prodaju istih. Prodaja se vrši direktno prema krajnjim potrošačima kao i indirektno preko ovlašćenih subagenata – agencija posrednika.


Na raspolaganju vam stoji i naša internet mašina za rezervacije, koja omogućava pretragu većine ponuda, izračunavanje cena, proveru slobodnih kapaciteta u realnom vremenu i finalnu rezervaciju željene ponude.

Sadržaj je ogroman, jer pored ponuda naše matične kuće TUI, nudimo vam i druge odabrane kvalitetne turoperatere s kojima sarađujemo. Sve u svemu, najveća online ponuda inostranih aranžmana u Srbiji (sve za nezaboravno letovanje ili zimovanje u bilo koje doba godine)!

 Pored prodaje paket aranžmana, TUI ReiseCenter se bavi i prodajom avio karata (linijskih, čarter i low-cost kompanija), posredovanjem rent-a-car usluga, organizovanjem grupnih i incentiv putovanja, biznis putovanja, hotelskog smeštaja, cruise (brodska krstarenja), itd.


U svojoj funkciji reprezentovanja World of TUI, TUI ReiseCenter Beograd se bavi i analizom izvornog tržišta, marketinškim aktivitetima i promocijom marke TUI i njenih sub-kompanija, širenjem prodajne mreže kao i kontrolom / zaštitom CI (corporate Identity) normativa marke TUI na tržištu.
  

Reisecenter plus d.o.o

M.BR. 20863994

Licenca kategorije A25

Garancija putovanja i polisa kod TRIGLAV osiguranja 0d 01.01-30.09.2020. u visini od 250.000EUR i depozit u iznosu od 5.000EUR kod Sber bank